Veel gestelde vragen

Het komt voor dat dingen niet helemaal duidelijk zijn of dat u tegen een probleem bent aangelopen. Hier ontstaan dan vanzelfsprekend vragen over. Hieronder hopen wij op de meeste vragen antwoord te kunnen geven. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan alstublieft contact met ons op.

Verzending & Bezorging

Krijg ik een track & trace code van mijn bestelling?

Ja, nadat uw bestelling klaar is gemaakt voor verzending ontvangt u een email met daarin de track & trace code.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) kost €7,50. Besteld u voor meer dan €50,- dan komen de verzendkosten te vervallen. Voor de Waddeneilanden bedragen de verzendkosten bij bestelling boven de €50,- alleen de toeslag van €5,-.

De verzendkosten voor de Waddeneilanden en België bedragen €13,80. Besteld u voor meer dan €80,- dan komen de verzendkosten te vervallen.

Zie ook: Levertijd & Verzendkosten

Met welke verzendpartners werken jullie?

Wij werken samen met DHL als verzendpartner.

Heeft u voorkeur voor een andere verzend maatschappij? Stuur ons dan een email op: info@hakevo.nl

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Ja, u heeft wettelijk gezien 14 dagen na ontvangst de gelegenheid om uw product zonder opgave van reden retour te sturen.

De kosten van het retourneren zijn voor u, zodra wij uw retour onbeschadigd en originele staat – indien redelijkerwijze mogelijk – binnen hebben gekregen krijgt u binnen 14 dagen uw geld teruggestort of komt uw betalingsverplichting te vervallen. Hierover krijgt u dan bericht.

Zie voor meer informatie: Retourneren

Welke levertijd hanteren jullie?

Wij hanteren: vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis.

In een klein aantal gevallen komt het voor dat uw bestelling 2 werkdagen op zich laat wachten. Dit kan komen door vertragingen binnen het sorteerproces, weersomstandigheden of andere onvoorziene zaken.

Heeft u uw pakket met 4 werkdagen nog niet in huis, neem dan alstublieft contact met ons op door te mailen naar: info@hakevo.nl

Mijn bestelling is niet binnen de beloofde tijd aangekomen. Wat nu?

Geen paniek, het komt helaas voor dat een bestelling vertraging oploopt door onvoorziene omstandigheden. Hierbij kan u denken aan slecht weer of vertraging binnen het sorteerproces.

Heeft u het pakket niet binnen 4 werkdagen ontvangen, neem dan alstublieft contact met ons op door te mailen naar: info@hakevo.nl

Ik woon in België, kan ik bij jullie bestellen?

Ja, dit is geen enkel probleem. Uw verzendkosten bedragen dan €13,50 en bij bestelling boven de €80,- nemen wij deze voor onze rekening.

Het komt helaas voor dat bestellingen die naar België verzonden worden sneller vertraging oplopen. Heeft u uw bestelling na 4 werkdagen nog niet binnen, neem dan alstublieft contact met ons op door te mailen naar: info@hakevo.nl

Welke bezorgmogelijkheden zijn er?

Bij ons kunt u voor 3 verschillende verzend opties kiezen. Namelijk:

  1. Thuis bezorgen. Uw pakket word bij u thuis afgeleverd. U hoeft hiervoor de deur niet uit.
  2. DHL Servicepunt. U kan bij deze optie een DHL servicepunt bij u in de buurt uitzoeken. Uw pakket word hier afgeleverd en dient na aflevering binnen 7 dagen te worden afgehaald. LET OP: Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.
  3. Ophalen bij magazijn. U kan uw bestelling bij het magazijn afhalen. U hoeft hiervoor geen verzending of verwerkingskosten te betalen. LET OP: U kan uw bestelling pas opkomen afhalen nadat uw hierover bericht heeft gekregen. Het kan ander voorkomen dat uw bestelling niet klaar staat en u teleurgesteld, zonder bestelling terug naar huis gaat. Dit willen we natuurlijk zien te voorkomen.

Retourneren

Ik wil mijn product retour sturen, hoe doe ik dat?

Op de pagina Retourneren vind u een modelformulier wat u ingevuld bij uw retourbestelling moet voegen. Hier kan u ook meer informatie vinden over het retour sturen van uw bestelling.

Rekenen jullie kosten als ik mijn bestelling retour stuur?

Nee, alleen de kosten voor het retour sturen komen voor uw rekening. Tenzij u een gedeelte van uw bestelling retour stuurt, dan worden de eventueel betaalde verzendkosten ook ingehouden.

Mijn pakket heb ik retour gestuurd, wat kan ik verwachten?

Zodra uw retour bij ons binnen is beoordelen wij of deze zich – redelijkerwijs – in goede staat bevind. Zodra u retour is goed gekeurd ontvangt u binnen 14 dagen uw geld inclusief eventueel betaalde verzendkosten terug op uw rekening, eventuele waardevermindering van het product word wel ingehouden op dit bedrag.

Heeft u voor achteraf betalen gekozen? Dan krijgt u van ons bericht dat uw betalingsverplichting komt te vervallen.

Als uw retour niet aan de voorwaarden voldoet, word eventuele waarde vermindering ingehouden op het terug te storten bedrag.

Zie ook: Retourneren

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld terug gestort krijg?

Na ontvangst van uw retour, en indien deze redelijkerwijs niet geopend / beschadigd is, krijgt u binnen 14 dagen uw geld terug gestort of komt uw betalingsverplichting te vervallen. Hierover krijgt u dan bericht.

Wanneer weigeren jullie retouren?

Als een retour beschadigd of geopend is terwijl dit niet nodig was geweest. Wij kunnen het product dan niet meer verkopen en kunnen tot 100% van het terug te storten bedrag inhouden. Mocht deze extreme situatie zich voordoen, dan nemen wij eerst contact met u op.

Wat is het retour adres?

Hakevo t.a.v. Retouren, Peutweg 9, 3771 LC, Barneveld, Nederland

Mijn product is beschadigd/defect aangekomen, hoe kan ik deze retour sturen?

LET OP: Laat de bezorger dit als aantekening opschrijven! Als uw product beschadigd of defect is graag ook direct foto’s hiervan maken. Vervolgens stuur u een email naar info@hakevo.nl met deze foto’s, bestelnummer en informatie over wat er mis is met het product. Wij zullen dan contact met u hierover opnemen.

Ik heb producten die ik niet heb besteld gekregen, hoe kan ik deze retour sturen?

Stuur hierover een email naar info@hakevo.nl. Vermeld hierin uw eigen bestelnummer, deze kunt u in de bevestigingsemail vinden die u van ons hebt gehad. U krijgt dan van ons een retourlabel toegestuurd die u op de doos kunt plakken.

Betalingen

Waarmee kan ik betalen?

Bij ons kunt u betalen met: Ideal, Bancontact, Paypal en Klarna Achteraf betalen. Als u uw bestelling komt afhalen is betalen bij afhalen ook mogelijk.

Is het betalen wel veilig?

Ja, ons betalingsverkeer word afgehandeld door Mollie Payments en loopt via een beveiligde https verbinden.

Krijg ik een factuur van mijn bestelling?

Ja, zodra uw bestelling is verzonden en in het systeem is afgehandeld krijgt u automatisch een btw-factuur toegestuurd.

Kan ik zakelijk bestellen?

Ja, voer hiervoor de juiste velden in bij het afrekenen formulier.

Welke partij behandeld jullie betalingen?

Onze betalingen worden beheerd door Mollie Payments. Dit is een gecertificeerd en gespecialiseerd bedrijf in het afhandelen van veilige, online betalingen.

Garantie & Klachten

Ik heb een klacht, wat kan ik doen?

Als u een klacht heeft of er is iets niet naar wens laat het ons dan weten. Stuur een email naar info@hakevo.nl of bel naar +31683064979.

Wij helpen u graag en zoeken graag naar een passende en eerlijke oplossing voor u probleem.

Vind u dat wij uw probleem niet goed hebben opgelost? Meld dit dan bij Stichting Webwinkelkeur. Zij gaan dan bemiddelen.

Mocht dit niet tot een oplossing leiden dan kan u uw klacht ook aanmelden (indien deze niet ergens anders al in behandeling is) via het ODR platform van de Europerse Commissie.

Voor meer informatie: Garantie & Klachten

Mijn product is beschadigd/defect bezorgd, wat nu?

Als uw product beschadigd of defect is graag direct foto’s hiervan maken. Vervolgens stuur u een email naar info@hakevo.nl met de foto’s, bestelnummer en informatie over wat er mis is met het product. Wij zullen dan contact met u hierover opnemen en met u overleggen voor een passende oplossing.

Mijn product is kapot, maar dit valt binnen de garantie tijd. Waar kan ik me melden?

Stuur een email naar info@hakevo.nl. Voeg hierbij indien mogelijk foto’s, een factuur en een omschrijving van het defecte product. Wij zullen hierover contact met u opnemen.

Meer informatie zie: Garantie & Klachten

Hoelang heb ik garantie op mijn product?

De duur van uw garantie verschilt per product. Eventuele garantie staat altijd vermeld bij het betreffende product.

Indien het product geen garantie heeft maar u ondervind er binnen redelijke termijn wel problemen mee, neem dan alstublieft contact met ons op door een email te sturen naar info@hakevo.nl.

Zie voor meer informatie: Garantie & Klachten

Over ons

Op welk telefoon nummer kan ik jullie bereiken?

Ons telefoonnummer is

Wat is jullie email adres?

Ons email adres is info@hakevo.nl

Ik heb een vraag, waar kan ik deze stellen?

Heeft u al gekeken of uw vraag op deze pagina terug te vinden is?

Is uw vraag hier niet te vinden dan kunt u deze stellen via het contactformulier. Indien u liever een email stuurt mag dit naar info@hakevo.nl of bellen naar

Wat zijn jullie KvK en BTW gegevens?

 KvK: 76489957
 BTW-nummer: NL003088265B68

Juridische informatie

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

Wat doen jullie met cookies?

Waar kan ik de privacy policy vinden?

Ik heb een beschadigd / defect product dat binnen de garantie valt. Wat nu?