Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten bedragen:

Nederland m.u.v. waddeneilanden

Bij bestelling onder de €50,- zijn de kosten voor verzending:

Thuis bezorgd: €7,50

Servicepunt: €7,-

Bij een bestelling van meer dan €50,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening, ongeacht welke verzendwijze u kiest.

Waddeneilanden Nederland

Bij bestelling onder de €50,- zijn de kosten voor verzending:

Thuis bezorgd: €13,50

Servicepunt: €13,-

Bij bestelling vanaf €50,- dienen alleen de extra kosten van €5,- te worden betaald. Bij een bestelling vanaf €80,- nemen wij alle verzendkosten voor onze rekening.

België

Bij bestelling onder de €80,- zijn de kosten voor verzending:

Thuis bezorgd: €13,50

Servicepunt: €13,-

Bij een bestelling van meer dan €80,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening, ongeacht welke verzendwijze u kiest.

Verzendpartner

De verzending en levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van onze verzendpartner DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, omdat wij het pakket na het afgeven bij DHL niet meer onder onze controle hebben.