Over ons

Wie zijn wij

Hakevo.nl is een toonaangevende online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige brandstoffen en barbecuebenodigdheden. Sinds onze oprichting in 2019 in Barneveld zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare bron voor haardhout, aanmaakblokjes, houtskool, barbecues en briketten.

Onze missie

Onze missie is om onze klanten te voorzien van de beste producten voor hun haard en barbecue. We streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid in alles wat we doen.

Assortiment

Bij Hakevo.nl hebben we een uitgebreid assortiment producten om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. We bieden ovengedroogd haardhout, vers (nat) haardhout, natuurlijk gedroogd haardhout, houtskool, houtskoolbriketten, RUF-briketten, Nestro-briketten, aanmaakblokjes, houtkrullen, houtwokkels, aanstekers en barbecues.

Snelle verzending

Wij begrijpen dat u niet lang wilt wachten om van uw aankoop te genieten. Daarom zorgen we voor een snelle verwerking en verzending van uw bestelling. Bestellingen die met de pakketdienst kunnen worden verzonden, worden dezelfde dag nog verzonden als ze vóór 17:00 uur zijn geplaatst.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 06-83064979 (WhatsApp) of stuur ons een e-mail naar info@hakevo.nl. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier op de website. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.